tirsdag 26. april 2011

Påskekos

Det har vært en helt fantastisk påske i år! For det første har vi hatt vår første påske i eget hus, med vår egne lille familie på tre. Været vi har hatt kan vi så avgjort ikke klage på, da vi har hatt strålende sol og høy temperatur hver dag. Verandaen har vært flittig i bruk, og humøret på topp. Det er vel ingen som blir deppa av godt vær?
Skjærtorsdagen gikk med til å fikse ferdig i stua vår og kose oss sammen. Langfredag fylte min mormor år, så vi var der en tur sammen med flere fra den siden av familien. Der fikk vi herlig lappskaus og mormors fantastiske kaker. Med tre barn, seks barnebarn, tre oldebarn og syv andre tilstede hadde mormor og morfar mer enn nok å holde på med. Etter selskapet dro vi en tur til Brekkerød, mine foreldres hus og nøt koselig selskap. Tross all den gode maten vi fikk i Enningdalen, lagde vi couscous og kyllingsalat. Helt nydelig!!
Påskeaften var vi hjemme frem til ettermiddagen, da var vi invitert på grillings i lokesvei, hos foreldrene til Stein. En tante og onkel av Stein som bor i Sverige var også der, og det var koselig å se dem igjen. Etter flere timer der, dro vi hjem med en veldig trøtt datter.
Søndag kom og jeg hadde egentlig ikke peiling på at det var søndag, dagene hadde gått helt i kluss. Men vi ringte rundt og fikk med oss mamma og pappa på tur. Vi dro til Sverige, nærmere bestemt Öddö, og tok med oss engangsgrill og pølser. En koselig tur. Etterpå dro vi til Brekkerød igjen, og var der i grunn resten av dagen. Det ble en liten trilletur rundt Brekkerød før vi startet på grillmaten. Et herlig måltid som alltid, når det er mamma som lager maten!
Så var det mandag, den siste dagen i påskeferien og vi hadde ingen planer. Men det ble til at Stein tok seg en sykkeltur og jeg trilla ned til min søster og co. Der var de rastløse og hadde lyst til å finne på noe. Etter en god stund ble det til at de dro for å handle, mens Stein og jeg hadde Amalie hos oss så de kunne få handle i fred. Man kan aldri vite hvor mange mennesker som drar til Sverige mens det er ferie. Det ser bare ut som en stor og travel maurtue. Da de kom tilbake lagde vi taco og koste oss sammen. En nokså rolig avsluttning på påskeferien. Den varte frem til de to søte ble urolige, mest sannsynlig ganske så slitne begge to.

Håper det er fler som har hatt en koselig og travel påske! :)

Ingen kommentarer: